ویژگیهای ساختاری ویولنسل
ویولنسل از نظر ساختاری بسیار شبیه به ویولن است. این ساز از چهار بخش اصلی، دسته، تارها، کاسهی طنینی و آرشه تشکیل شده است. دسته همان بخش بالایی کاسهی طنینی ست که کوکها روی آن قرار دارند و در زمان نواختن انگشتان روی آن قرار میگیرد. این ساز مانند ویولن چهار تار دارد که به ترتیب روی لا (سیم اول)، رِ (سیم دوم)، سُل (سیم سوم)، دو (سیم چهارم) کوک میشوند. آرشه نیز مشابه آرشهی ویولن از تار موی اسب تشکیل شده است و روی تارها کشیده میشود. کاسهی طنینی نیز گلابی شکل است. تفاوت اصلی ویولن و ویولنسل در اندازه و نحوهی نواختن آنهاست. ویولنسل یک پایهی فلزی دارد که روی زمین گذاشته میشود و بدنهی ساز بین پاهای نوازنده قرار میگیرد. از این ساز در گروه مختلفی از سبکهای موسیقی از جمله پاپ، جاز، راک، کلاسیک و حتی موسیقی فولک استفاده میشود. از معروفترین نوازندگان ویولنسل میتوان به مستیسلاف روستروپوویچ روسی، پیر فورنیه، لوئیجی بوکرینی، آدرین-فرانسوا سروه و ... اشاره کرد.
موسیقی در آلمان
آلمانیها برای قرنها تاثیر زیادی بر موسیقی جهان داشته و همیشه در حال ارائهی ابداعات و تغییرات زیادی در آن هستند. صحبت از موسیقی آلمان، تاریخچهی آن و موسیقیدانان آلمانی کار آسانی نیست و نیاز به بررسیهای گسترده و نوشتن مقالات زیادی دارد. اما در ادامه قصد داریم در مورد تاریخچهی موسیقی کشور آلمان و موسیقی در شهرهای مختلف آن بیشتر توضیح دهیم.
سبکهای موسیقی، موزیسینها و جشنوارههای موسیقی در آلمان
کشور آلمان بعضی از مشهورترین آهنگسازان، خوانندگان، تهیه کنندگان و نوازندگان موسیقی در جهان را دارد. این کشور بزرگترین بازار موسیقی در اروپا و سومین بازار بزرگ این صنعت در جهان است. موسیقی کلاسیک آلمانی یکی از بیشترین اجراها را در جهان دارد. آهنگسازان آلمانی از موفقترین و محبوبترین آهنگسازان تاریخ هستند، که از جملهی آنها میتوان به یوهان سباستین باخ، گئورگ فردریش هندل، لودویگ ون بتهوون، فلیکس مندلسون، یوهانس برامس، رابرت شومان اشاره کرد. کارل ماریا فون وبر، ریچارد واگنر و ریچارد اشتراوس از جمله آهنگسازانی بودند که در زمینه اپرای آلمان فعالیت داشتهاند. هانس زیمر آهنگساز برجستهی موسیقی دنیا، نیز از افتخارات این کشور است. موسیقی محبوب آلمان در قرن بیستم و بیست و یکم شامل حرکات نویه دویچه وله، دیسکو، متال/راک، پانک ، پاپ راک و .. است. مارلین دیتریش و هیلدگارد کنف از خوانندگان زن معروف این کشور هستند. موسیقی الکترونیک آلمانی توانسته محبوبیت جهانی به دست آورد، و گروههای Kraftwerk و Tangerine Dream در این سبک پیشگام بودند. آلمان میزبان بسیاری از جشنوارههای بزرگ موسیقی راک در جهان است. جشنواره Rock am Ring و Rock im Park یکی از بزرگترین جشنوارههای موسیقی جهان هستند که در این کشور برگزار میشوند.