کلارینت سازی بادی است که در انواع فرمها و اندازهها و با رنگهای مختلف صدا ساخته میشود که هر کدام ویژگیهای خاص خود را دارند. این سازها شامل کلارینت ترکی (Turkish Clarinet)، کلارینت سی بمل (Bb Clarinet) و کلارینت سل (Clarinet in A) هستند.
- کلارینت ترکی (Turkish Clarinet): کلارینت ترکی نوعی کلارینت است که بهعنوان سازی سنتی در موسیقی ترکی استفاده میشود. این ساز ویژگیهای خاصی دارد که آن را از سایر انواع کلارینت متمایز میکند؛ از جمله شکل و اندازه، سیستم نواختن و رنگ صدا.
- کلارینت سی بمل (Bb Clarinet): کلارینت سی بمل یکی از پرکاربردترین و معروفترین انواع کلارینت است. این ساز با استفاده از سیستم سی بمل (Bb) نواخته میشود و در انواع موسیقی مانند کلاسیک، جاز، پاپ و موسیقی محلی به کار میرود.
- کلارینت سل (Clarinet in A): کلارینت سل نیز نوعی کلارینت است که از سیستم سل (A) برای نواختن استفاده میکند. این نوع کلارینت بهخصوص در ارکسترها و اجراهایی که نیاز به تنظیمات خاص دارند، استفاده میشود.
هریک از انواع کلارینت، ویژگیها و کاربردهای خاص خود را دارد که با توجه به سبک موسیقی و موقعیت اجرایی استفاده میشود.
آموزش موسیقی در اوشاوا
اوشاوا، به خاطر خانه قصری مک لافلین در پارک وود به یکی از معروفترین مقاصد موسیقی کانادا تبدیل شده است. در سال 1870 اولین گروه موسیقی در این شهر تشکیل و اوشاوا سیتیزنز باند نامگذاری شد. در اوایل قرن بیستم، سازمانهای موسیقی از سایر نقاط انتاریو و ولز از اوشاوا بازدید کردند و گروههای مطالعه موسیقی تشکیل شدند. خیلی زود معروفترین اساتید موسیقی برای تدریس به این شهر آمدند و صنعت آن را رفته رفته به جلو پیش بردند تا به سطح کنونی رسید. مایک اونیل، لوری یاتس، مت وروبک، کرون لندز، لنا و میسی، گروه کاف د دوک، گروه اسپاروز و ... تنها تعدادی از موسیقیدانهایی هستند که در این شهر به دنیا آمده و تحصیل کردند. همچنین سالن معروف موزیک هال این شهر نیز سالانه میزبان جشنوارهها و کنسرتهای موسیقی بسیار زیادی است.