کلاس پیانو فرانکفورت آنلاین و مجازی



کلاس آموزش پیانو




 

ویژگی‌های ساز پیانو

پیانو در دسته‌ی سازهای زهی کوبه‌ای قرار دارد که در اثر برخورد چکش‌های کوچک روی سیم‌ها، صدای بسیار زیبایی از آن به وجود می‌آید. این ساز در دسته‌ی سازهای صفحه کلیدی نیز قرار دارد. پیانو یک ساز ایتالیایی است که خیلی زود در سراسر جهان محبوبیت پیدا کرد. پیانو انواع مختلفی دارد که تفاوت‌های ظریفی با هم دارند. معروفترین نوع پیانو، گرند پیانو یا همان پیانوی رویال است. این پیانو درب بزرگی دارد که در زمان نواختن برای پخش بهتر صدا به صورت نیمه باز درآورده می‌شوند. از سایر انواع پیانو می‌توان به پیانوی دیواری، پیانوی الکتریک اشاره کرد. به طور کلی هفت کلید سفید در هر اکتاو پیانو برای هفت نت وجود دارد. در بین این کلیدهای سفید، کلیدهای سیاهی نیز وجود دارد ‌که حکم نت دیز برای نت مربوط به کلید سفید رنگ سمت چپش و حکم نت بمل برای نت مربوط به کلید سفید رنگ سمت راستش را دارد. جنس بدنه‌ی پیانو، فاکتور بسیار مهمی در انتخاب این ساز و یک عامل بسیار تاثیرگذار بر روی قیمت نهایی است. فریم و قالب پیانو از ورقه‌های نازک چوبی ساخته می‌شود. پایه‌های آن نیز ترکیبی از چوب و فلز هستند که استحکام بیشتری به ساز می‌دهد. از معروفترین پیانو‌نوزان ایرانی می‌توان به محمدصادق خان (سرورالملک)، غلامرضا سالار معزز، غلامحسین مین‌باشیان، مرتضی محجوبی، جواد معروفی و ... اشاره کرد.

موسیقی در شهر فرانکفورت

شهر فرانکفورت نیز از دیگر شهرهای آلمان در این زمینه کم ندارد. یکی از بزرگترین انجمن‌های سازندگان آلات موسیقی در سراسر دنیا در این شهر وجود دارد. Frankfurter Musikpreis از سال 1982 توسط بنیاد مشترک Musikmesse Frankfurt و انجمن ملی سازندگان آلات موسیقی آلمان اعطا می‌شود. هدف این جایزه بین‌المللی موسیقی برجسته کردن «شخصیت‌هایی از دنیای موسیقی برای دستاوردهای ویژه در زمینه‌های تفسیر، آهنگ‌سازی، موسیقی‌شناسی، آموزش و خدمات به ساخت موسیقی» (طبق توضیحات خود) است. این جایزه سالانه و به تناوب به شخصیت‌هایی از دنیای موسیقی در زمینه‌های موسیقی عامه پسند و موسیقی کلاسیک اهدا می‌شود. همچنین از گروه‌های بزرگ موسیقی و خوانندگان این شهر می‌توان به گروه ASP (متال)، Böhse Onkelz (گروه راک)، La Bouche (موسیقی رقص الکتریک) ، Culture Beat، گروه First Base و گروه Habakuk اشاره کرد.








نظرات هنرجویان
شیرین کمالی  -  1401/01/21  -  هنرجوی استاد علی شجاعی فرد


از دوره مبتدی توی کلاسهای آقای شجاعی شرکت کردم ولی توی همین دوره ی کوتاه هم پیشرفت خوبی داشتم. خیلی استرس داشتم ساز رو یاد نگیرم اما سبک آموزششون کاملاً قابل فهم و روانه.


محدثه اعظمی  -  1400/05/24  -  هنرجوی استاد ملیحه مازندرانی


ممنون از خانوم مازندرانی به خاطر تدریس عالیشون


مهدیه اعظمی  -  1400/05/23  -  هنرجوی استاد میلاد جعفرنژاد


بسیار استادباحوصله ای هستن مخصوصا برای منی که تازه شروع کردم واقعا ممنون از ای نواز و استاد جعفرنژاد


محسن سالاری  -  1400/02/19  -  هنرجوی استاد میلاد جعفرنژاد


من میخوام تجربه خودم از در طی مدتی که از کلاسها استفاده میکنم رو بگم , امیدوارم موثر و سازنده باشه خب من بر حسب یک نرم افزار آموزش پیانو بر روی آیپد متوجه شدم که میشه آموزش پیانو رو هم بدون استاد یاد گرفت و جلو رفت. تقریبا به مدت ۹ ماه با نرم افزار های آموزشی پیانو بر روی پلتفرم IOS کار کردم و بعضی هاشون هم واقعا خوب بودند اما بعد از گذشت مدتی متوجه شدم که عملا فقط میتونم یکسری نت های محدود رو بزنم و تکنیک من رشدی نمیکنه , خب منطقی هم بود فلسفه وجودی این گونه نرم افزار ها ( بر اساس نظر شخصی ) اینجوری هست که شما رو هرچه سریعتر برسونه به مرحله آهنگ نواختن و این در کوتاه مدت شاید سازنده باشه اما در بلند مدت عملا رشدی رو که مد نظر دارید ارائه نمیکنه . در نتیجه به قول حضرت مولانا باید پیر طریقت رو در هر راهی که میخوایم پیدا کنیم و اینطوری شد که من تصمیم گرفتم با یک استاد پیانو معتبر شروع کنم مجموعه آی نواز رو میشناختم و با یکی از بهترین اساتیدشون کلاسهامو به صورت آنلاین شروع کردم ، استاد به من کمک کردن حرکت دستهامو به صورت صحیح انجام بدم و تکنیکهای زیاد و نکات کلیدی بسیاری رو توی کلاسهای ایشون متوجه شدم ، ممنونم از آی نواز و استاد جعفر نژاد